фото: Fernando Frazão/Agência Brasil, УикипедияЛегендарният спринтьор от Ямайка Юсеин Болт е

...
фото: Fernando Frazão/Agência Brasil, УикипедияЛегендарният спринтьор от Ямайка Юсеин Болт е
Коментари Харесай

Юсеин Болт е с положителен тест за коронавирус

фото: Fernando Frazão/Agência Brasil, Уикипедия

Легендарният спринтьор от Ямайка Юсеин Болт е с позитивен тест за ковид, оповестиха локалните медии.

Според информация на ямайското радио Nationwide90fm международният рекордьор на 100 и 200 м е дал позитивна проба единствено дни, откакто отпразнувал 34-ия си рожден ден на ваучър в родината си, на който участвали редица спортни персони, измежду които и нападателят на " Манчестър Сити " Рахийм Стърлинг.

От обявата излиза наяве, че Болт си е направил тест преди няколко дни, а резултатът от него в неделя удостоверил позитивната проба.

Освен Стърлинг, на празненството на 21 август участвали още атакуващият футболист на " Байер " (Леверкузен) Леон Бейли и крикет легендата Крис Гейл. Сезонът на Стърлинг завърши на 15 август, когато " Сити " бяха отстранени от " Лион " в четвъртфиналната фаза на Шампионска лига, а отборът ще започва новия сезон във Висшата лига на по-късен стадий вследствие на уговорките им в Европа, предава БГНЕС.

Кадри от купона демонстрираха по какъв начин Болт се смее и танцува със своите посетители, като даже взима микрофона, до момента в който от колонките звучи ария на Адел. Гостите танцували и на песента " Lockdown " в осъществяване на ямайския артист Кофи – ария, отдадена на пандемията.

 

Dnes.bg

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР